024-3483285 info@inspectora.nl

Aanmaken nieuwe inspectie

Een inspectieplan – plan van eisen is gekoppeld aan een object. Een object kan meerdere inspectieplannen hebben. In het inspectieplan  : Elektrische installatie scherm kunnen de gegevens van het inspectieplan ingevoerd worden.

In het tabblad algemeen kunnen de algemene gegevens, zoals projectnummer en doel ingevoerd worden. Ook kunt u in dit tabblad een ander inspectieplan overnemen . Wanneer een nieuw inspectieplan veel lijkt op een ander inspectieplan is het handig om een ander inspectieplan over te nemen en deze vervolgnes aan te passen. Om een inspectieplan over te nemen selecteert u eerst in de lijst het inspectieplan en klikt u vervolgens op de button: inspectieplan overnemen.

Ook kunt u de omvang van het inspectieplan invullen, dit doet u in het tabblad omvang.

In het tabblad normen kunt u normen aan het inspectieplan toevoegen.

Door de frequentie moet u in het tabblad frequentie zijn. Hier kunt u de frequentie berekenen. Ook kunt u een frequentie tabel inladen, dit gaat hetzelfde als het inladen van de vinklijst.

In het tabblad steekproef kunt u steekproeven toevoegen.

Protocollen kunt u in het tabblad protocollen toevoegen.
Documenten kunt u in het tabblad doc->opgeslagen invoegen, dit doet u door op de button met de plus tedrukken. Verder kunt u in het doc tabblad ook nog aangeven welke documenten aanwezig zijn.