024-3483285 info@inspectora.nl

Objecten

In de objectmodule staan de objecten. Een object hoort altijd bij een klant, zonder klant kan er ook geen object zijn.

In het tabblad algemeen kunt u de algemene gegevens van het object invullen. Het invullen van de installatieverantwoordelijke en de contactpersoon werkt weer hetzelfde als de contactpersoon in de klant module.

Het locatie tabblad geeft via Google maps de locatie van het object weer.

In het tabblad installaties kunt u alle gegevens over de installatie kwijt, bijvoorbeeld de normen en de specifieke kenmerken.

Het object kenmerken tabblad geeft u de mogelijkheid om de kenmerken van het object selecteren.

Het tabblad plan geeft een overzicht van alle inspectieplannen die bij het huidige object horen. Ook kunt u hier een Inspectieplan aanmaken. Door op de met het plusje te klikken wordt er voor dit object een nieuw inspectieplan elektrische installatie aangemaakt.
Voor het rapport tabblad geld hetzelfde, dit tabblad geeft een overzicht van alle rapporten die bij het huidige object horen.

In het tabblad doc kunt u de documenten die bij het object horen toevoegen. Dit kunt u doen door een documentnaam in te vullen en vervolgens het document toe te voegen. Het document kunt u toevoegen door met de rechtermuisknop (op de computer) of met uw vinger (op een IPad) op het grote veld rechtsonder te klikken. In het lijstje wat dan verschijnt, kunt u bestand kiezen om een bestand in te voegen